0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

ALL AMERICAN EFX - KRE-ALKALYN POWDER / 200 gr.

48.00 лв.
Цена с VIP карта: 42.24 лв.

All American EFX e марката, която на 4-ти Юни 2002-ра година, патентова в Щатите Кре-Алкалин® с патентен номер на производство #6.399,611. 

Kre-Alkalyn® EFX e креатин, който НЕ се превръща в креатинин преди да достигне до мускулите. Kre-Alkalyn® EFX е произведен ексклузивно от All American Pharmaceuticals Corporation, което е повече от гаранция за качество в сферата на хранителните добавки! 

Най - накрая пазара на хранителни добавки видя, чрез Kre-Alkalyn® EFX креатин, от който не се подувате, не подпухвате, не задържате вода и не е нужно да го приемате под формата на цикъл или да има нужда от зареждаща фаза! 

КРЕ-АЛКАЛИН е омекотен креатин,който попадайки в човешкото тяло не се превръща в креатинин. Последните изследвания доказват,че едва няколко секунди след поемането на креатин монохидрат по-голямата част от него се отделя с урината.Благодарение на специалната система за контрол на рН, омекотеният креатин не може да се превърне в креатинин. Продуктът е повече от 10 пъти по-ефикасен,отколкото креатиновия монохидрат и ще ви позволи да приемете максимално креатин в количество 2-3гр дневно без никакви стомашни проблеми. 

Само нашият Кре-Алкалин в света използва три технологии, изобретени специално от нас за да модернизираме максимално нашите хранителни добавки: 

All American EFX - Хранителни добавки от ново поколение!

1. pH-Xact™ Delivery Technology : Благодарение на тази технология, се доставя оптимална био активност на Кре-Алкалина като му дава прецизно високи нива на pH, нужни да достигне до кръвоносната система и да се разгради с крайна потентност. И ЗАПОМНЕТЕ - не е важно колко приемаш, а колко усвояваш! 

2.Нuchi Analytical : Това е нашият гарант за качество. Това е 100% гаранция за качество и за това, че нашите продукти са напълно легални и са произведени според общите норми и закони. 

3. BioCeuticals Research & Development : Независими лаборатории следят нашите продукти за 16 изхвърлени от FDA субстанции, и нито един от всички 16 не е открит в продуктите на All American EFX. 

И сега, решихте ли се вече да изоставите страничните ефекти на "old school" креатин-моно? Готови ли сте вече да имате желаното тяло, без да е подуто или подпухнало?!! 

Eдна опаковка стига за повече от 4 месеца употреба! 

Без известените странични ефекти на креатина до болка познати ни на всички 

Без нужда от почивка 

Без зареждащи фази 

Без нужда от шейкър или вода за да се приема 

Изключително ниска и потентна доза - 1.5 грама до 3.0 - край на взимането на дози от сорта на 20-40 грама дневно! 

Гаранция за качество с есклузивния подпис на създателя на Кре-Алкалина - Jeff Golini - върху всяка една опаковка на Kre-Alkalyn® EFX. 

Начин на употреба : 1-2 грама 30 минути пред физическо натоварване. 

За ОПТИМАЛНИ резултати : 

1. В тренировъчни дни - 1-2 грама с предтренировъчното и след тренировъчното хранене. 

2. В нетренировъчни дни - 1-2 грама със закуската

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!