0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

ALL AMERICAN EFX - KRE-ALKALYN PRO / 90 cap.

85.00 лв.
Цена с VIP карта: 74.80 лв.

Без известените странични ефекти на креатина до болка познати ни на всички 

Без нужда от почивка 

Без зареждащи фази 

Без нужда от шейкър или вода за да се приема 

Изключително ниска и потентна доза - 1.5 грама до 3.0 - край на взимането на дози от сорта на 20-40 грама дневно! 

Гаранция за качество с ексклузивния подпис на създателя на Кре-Алкалина - Jeff Golini - върху всяка една опаковка на Kre-Alkalyn® EFX. 

"Използвам Kre-Alkalyn EFX PRO всеки ден преди тренировка. За моето ниво, ми трябва нещо изключително специално за да си свърша всеки ден тренировката както трябва... и това е точно то! Дава ми повече напомпване и невероятна сила по време на всяка тренировка. Помага ми също така и с фокуса и концентрацията. Казвам ви, този продукт ще разбие всички останали пред-тренировъчни формули или енергийни напитки, това е продукта!" 

Kre-Alkalyn ® EFX PRO е революционен суплемент що се отнася до суплементацията с креатинови продукти. Доставя на мускулите ви енергия за да може да форсирате все повече и повече тренировките си към повече работни тежести, повече повторения, повече упражнения! Тази уникална формула презарежда мускулните клетки, докато стимулира точно определени зони на вашия мозък. 

Kre-Alkalyn® EFX PRO e резултат от дългогодишно проучване в креатиновата суплементация, с още повече години проучвания, как, колко и защо се усвоява от организма. Запомнете, не е важно колко приемате, а колко усвоявате! 

Тези проучвания показват, че при суплементация с креатин, когато се комбинира с физиологична степен от адренергични стимуланти каквито има в Kre-Alkaloid® матрица, се постига сравнително и в пъти по - добро навлизане на креатина в мускулните клетки. 
1. pH-Xact™ Delivery Technology : Благодарение на тази технология, се доставя оптимална био активност на Кре-Алкалина като му дава прецизно високи нива на pH, нужни да достигне до кръвоносната система и да се разгради с крайна потентност. И ЗАПОМНЕТЕ - не е важно колко приемаш, а колко усвояваш! 

2. Kre-Alkalyn® EFX : Eдинственият патентован на пазара "pH-protected" креатин в света. Kre-Alkalyn® EFX е произведен с "буферни" агенти, който вдигат нитово на pH до 12. Тестовете показват, че при pH равно на 12, се усвоява и абсорбира приетия креатин в мускулите. 

В редица проучвания, също така се доказва, че Kre-Alkalyn EFX увеличава силата с 28,5% ПОВЕЧЕ от обикновения креатин монохидрат. 

Eдинствено Kre-Alkalyn-a легално достига своето pH до зони около 12-14, всички останали креатинови продукти имат най много 6,9. 

В тестове за сила Kre-Alkalyn EFX разбива на пух и прах креатин монохидрата, като дава на елитните олимпийски пауърлифтъри 28% повече експлозивна сила! 

3. Kre-Alkaloid™ : Това е нова съставка, доставена от три различи и специфични видове алкалоид. Тези алкалоиди представляват бленда, която прави креатина много по силен източник на енергия. Kre-Alkalyn EFX молекулите са силно свързани и изразяват силни синергични действия между тази алкалоидна матрица за да доставят високо потентен резултат. 

4.Buchi Analytical : Това е нашият гарант за качество. Това е 100% гаранция за качество и за това, че нашите продукти са напълно легални и са произведени според общите норми и закони. 

5. BioCeuticals Research & Development : Независими лаборатории следят нашите продукти за 16 изхвърлени от FDA субстанции, и нито един от всички 16 не е открит в продуктите на All American EFX. 

За най - добри резултати: 

1. Kre-Alkalyn® EFX PRO e пред тренировъчна формула, която се използва само в тренировъчни дни. 
2. Използвайте 1-2 капсули 30-45 минути преди тренировка или друго физическо натоварване. 
3. Сложете и стегнете силно колана, защото ви очаква едно лудо "возене"!

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!