0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

AllMax Creatine 1000g.

AllMax Creatine 1000 gr.   Креатинът – безспорно една от най-използваните и популярни хранителни добавки, предлагащи се на пазара.

52.00 лв.
Цена с VIP карта: 45.76 лв.

AllMax Creatine 1000 gr.

 

Креатинът – безспорно една от най-използваните и популярни хранителни добавки, предлагащи се на пазара. Приемът на Креатин спомага за увеличаване на чистата мускулна маса, постигане на по-добри тренировъчни постижения, увеличаване на силата.

 

Може би най-известната форма на креатина – това е Креатин монохидратът.

 

Предлагаме на Вашето внимание микронизираният креатин монохидрат на компанията ALLMAX. За производството му е  използвана технологията CreaMax ™, чрез която се добива възможно най-високият клас креатин монохидрат.

 

Creapure ® е световноизвестна марка, отличаваща се с начина, по който се елиминират вредните примеси.  Проведени са може би над 50 проучвания, като резултатите от тях единодушно доказват едно – ALLMAX Creapure ® е един от най-добрите избори на креатин, предлагащи се на пазара.

 

Продуктите в нашия сайт не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива.

 

УПОТРЕБА:

Приемайте по една чаена лъжичка (5 г) микронизиран креатин монохидрат след тренировка, разтворени в 240 мл на вода или в любимата си напитка.

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!