0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

BIOTECH USA Liquid BCAA 1000 ml.

Лесно достъпно течното съдържание на BCAA има съотношение 2:1:1 на левцин : изолевцин : валин – абсорбира се много бързо. Активните му съставки са главните

34.00 лв.
Цена с VIP карта: 29.92 лв.

Лесно достъпно течното съдържание на BCAA има съотношение 2:1:1 на левцин : изолевцин : валин – абсорбира се много бързо. Активните му съставки са главните градивни елементи на протеините и мускулната тъкан.

 

Бърза усвояемост

Научно разработен BCAA Liquid използва течното състояние за да осигури абсорбцията на BCAA в кръвта, като предимство пред други нетечни продукти. BCAA Liquid инициира изключително бърз анаболен/анти-катаболен кръг в тялото ви за да осигури бърз растеж на мускула и възстановане след тренировка.

 

Идеален за след тренировка

BCAA Liquid също помога за възпрепятстването на следтренирочна канибализация на мускулната тъкан (катаболен ефект или катаболизъм) и директно стимулира напрегната мускулна тъкан, като благоприятства за протеинов синтез на скелетната мускулатура.

 

Съдържа L-Орнитин, L-Аргинин АКГ, L-Лизин и Витамини

BCAA Liquid съдържа повече от необходимите вещества. Добавена е допълнителна доза други ценни аминокиселини и витамини като L-Орнитин, L-Аргинин АКГ, L-Лизин и Витамин B6 и витамин B12. Това подпомага издръжливостта на костите, засилва функцията на имунната система, постига се положителен азотен баланс и се увеличава чистата мускулна маса.

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!