0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

BSN Syntha-6 10lb

Syntha-6

210.00 лв.
Цена с VIP карта: 184.80 лв.
Syntha-6 - Протеинова хранителна добавка, състояща се от 6 различни вида протеин, с различни времена на абсорбиране ! 8-часово непрекъснато подхранване на мускулатурата. В Syntha-6 са добавени изключително важните BCAA's, глутаминови пептиди, ензими и основни мастни киселини + 5гр. фибри във всяка доза подобряващи храносмилането и усвояването. И не на последно място Syntha-6 се предлага неустовим вкус!

Патентованата протеинова матрица състояща се от:

- Свръх пречистен суроватъчен протеин, съдържащ алфа – лакталбумин
- Неденатуриран алфа – и бета – казеин и казеинати
- Микрофилтриран суроватъчен протеинов изолат, съдържащ пептидни фракции от суроватъчен протеин
- Яйчен албумин
- Калциев казеинат
- Концентрат от млечен протеин

Всеки от протеините на Syntha-6 осигурява уникален и допълващ се профил от аминокиселини и нива на тяхната абсорбция. Използването на Syntha-6 между или едновременно с храненията осигурява непрекъснат приток на аминокиселини във времето.

Устойчиво освобождаваща се, мултифункционална мицеларна протеинова матрица:
Съдържа по - бързо и по - бавно разграждащи се протеини. Матрицата поддържа повишени нива на концентрация на аминокиселини и азот до 7 часа, взависимост от хранителните нива на потребителя и нивото на физическа активност.

Глутаминови пептиди служат като продуктивни източници на глутамин за поддържане на глутаминовите запаси в цялото тяло и следователно на мускулния протеинов баланс.

Биоактивни ензими за усвояване на протеина ( Aminogen и Папаин ):

Тази система за оползотворяване на протеина подпомага оптималното протеиново разграждане и абсорбиране, което включва поемането на аминокиселини от тъканите.

МСТ ( средноверижни триглицериди ), и EFA ( есенциални мастни киселини ): МСТ представляват бързо изгарящ енергиен източник. Те подпомагат окисляването на мазнините през въглехидратите и могат да контролират апетита. Бързо се абсорбират в тънкото черво и се пренасят директно към черния дроб. Те не се произвеждат от тялото и трябва да се приемат допълнително, за да компенсират недостига си. Също така подпомагат сърдечно – съдовата система.

Аминокиселини с разклонена верига ( ВСАА ) и други основни и неосновни аминокиселини: съдържат повече от достатъчни количества от всяка аминокиселина, необходима в човешкия организъм.

Фиброва матрица: фибрите поддържат стомашно чревното здраве, могат да спомогнат за регулиране на апетита и поддържат нивата на кръвната захар в нормални стойности. Освен това помагат за още по-добро усвояване на протеина.

Syntha-6 поддържа следните нива от пирамидата BSN:

- Хранителна поддръжка,
- Мускулна поддръжка
- Контрол на теглото

Начин на употреба на Syntha-6 : След ставане, преди и след тренировка, като заместител на хранене.

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!