0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

SYNTRAX Matrix 2.0 0.907kg

Качване на мускулна маса; Подобряване на възстановяването; Универсален протеин за прием по всяко време; Комбинация от бавноусвоими и бързоусвоими протеин; 76 дози в

62.99 лв.
Цена с VIP карта: 55.43 лв.

Протеинови прахчета Matrix®. След години на проектиране, Matrix® решава всички проблеми, свързани с тези нискокласни протеинови прахчета. Най-важното е, че ние напълно избягваме евтините и нискокачествени протеинови източници като денатуриран натриев и калциев казеинат. Знаехме, че за да сме най-добрите трябва да използваме само най-висококачествени протеинови източници, като например ултрафилтриран протеин от суроватка, ултрафилтриран млечен протеин, естествен яйчен албумин и глутаминови пептиди. Разходите са много по-високи, но резултатите са значителни. Тези протеини не само имат чудесен вкус, но те са и ненадминати в способността си да подобряват цялото здравословно състояние, изграждайки критични телесни тъкани и процеси.

Знаехме, че за да създадем най-качествения продукт в тази индустрия, трябва да направим дори повече. Решихме, че не трябва да се примиряваме с друго освен протеиновия прах с най-добър вкус на пазара. След безброй много опити се спряхме на няколко чудесни вкуса, които е удоволствие да бъдат консумиране.

След като намерихме нашето решение на проблема, Matrix® е напълно инстантен, така че всяка лъжичка да може да се разтвори перфектно в любимата ви напитка. Без повече отвратителни бучки или миксери, които цапат кухнята ви… с Matrix® ви трябва единствено лъжица!

ФАКТИТЕ

1. Какво е Matrix®?

Matrix® е смесица от най-висококачествените протеинови концентрати в индустрията.

2. Какво прави Matrix® с по-високо качество от конкуренцията?

Matrix® съдържа комбинация от три различни висококачествени протеини: протеин от суроватка, мицелен протеин, мицелен казеин и яйчен албумин (яйчен бял протеин).

3. Защо смес от различни протеини вместо само един протеин?

Наистина, има различни висококачествени протеинови източници, като яйца, казеин и суроватка; въпреки това никой от тях не е идеален във всяко едно отношение. Всички тези протеинови източници са еднакви що се отнася до цялостните здраве и растеж на слабата телесна тъкан, но всеки има специфични физиологически предимства и слабости. Например, яйченият протеин се смята за златен стандарт в протеиновите източници. Не само че идеално поддържа растежа и състоянието на слабата тъкан, но и съдържа фактори на растежа и микронутриенти. Отрицателната страна е, че е много скъп. Протеинът от суроватка, от друга страна се е доказал като най бързо преработвания протеинов източник, който има ненадминати имунностимулиращи способности. Казеинът е най-бавно преработваният протеинов източник, което го прави ненадминат за снабдяване на мускулната тъкан с аминокиселини в продължение на дълго време. Затова, въпреки че приемането на един протеинов източник има много предимства, най-добрият курс на действие е да се консумират няколко висококачествени протеина, за да се минимизират слабостите и да се максимизират предимствата на всеки източник.

 

4. Кое е най-доброто време за прием на Matrix®?

Тъй като съдържа протеини, които се преработват и бързо и бавно, Matrix® е идеален протеинов източник за всяко едно време от деня. Някои хора биха приели бързодействащ протеинов източник, като например протеина от суроватка, след тренировка и биха приели бавнодействащ протеинов източник, като казеина, преди лягане. И понеже Matrix® съдържа бавно- (казеин), средно- (яйчени) и бързодействащи (суроватка) протеини, той е идеален за всяка една ситуация. Притежава способността бързо да атакува слабата телесна маса бс аминокиселини, както и да снабдява тялото със същите тези нутриенти за продължителен период от време. 

 

5. Matrix® най-добрият протеин ли е за хората с медицински състояние, като например бариатричните хирургични пациенти?

Да! Аминокиселинният профил на Matrix® е най-добрият сред всички протеини на пазара. И тъй като доставя уникалните предимства на три различни протеинови концентрата, той предлага най-добрата възможност за увеличаване на цялостното здравословно и физическо състояние… от оптимизирането на слабата телесна маса и мастни нива до поддържане на идеално антиоксидантно състояние за правилното функциониране на бъбреците и имунната система.

 

6. Как може Matrix® 5.0 да е толкова финансово изгоден, ако съдържа по-скъпи протеини?

Трябва да се обърне внимание, че Matrix® е пакетиран във висококачествена многослойна торбичка. Този метод води до значителни икономии, което компенсира по-високите цени на съставките. Не се тревожете за свежестта му! Многопластовият найлон, използван за торбичката на Matrix® предотвратява навлизането на въздух и влага, което е също толкова, а дори и по-ефективно от обикновените пластмасови кутии. Още повече, за удобство торбичката има и ципче за затвяране, с което спестяваме малко от толкова ценните невъзобновими източници на земята.

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!