0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

USP OxyElite Protein Isolate 5lbs.

Супер антикатаболен бленд на бързо и бавно усвоими протеини, обогатен с CLA, MCT и храносмилателни ензими!

159.99 лв.
Цена с VIP карта: 140.79 лв.

Супер антикатаболен бленд на бързо и бавно усвоими протеини, обогатен с CLA, MCT и храносмилателни ензими!

Без добавени малтодекстрин, царевичен сироп или хидрогенирани мазнини.

Само 2 грама въглехидрати в доза!

Без кафеин и стимуланти!

Висококачествена Протеинова Смес

Млечен протеин изолат

Суроватъчен протеин – 80% концентрат

Мицеларен казеин

Полидекстроза - Новата съставка в OxyELITE Protein

Заместител на захарта, който подтиска апетита.

Молекулата на полидекстрозата има силно разчленена структура. Тя е по-малко достъпен субстрат за чревната микрофлора, в сравнение с останалите пробиотични влакна, се изхвърля постепенно и равномерно. Затова поносимостта към веществото е по-висока, отколкото към другите пробиотици. Дори приемът на 50 грама полидекстроза наведнъж от организма не води до нежелани реакции.

Полидекстрозата (водоразтворими хранителни влакна) се добива от естествени продукти, характеризира се с ниско съдържание на калории, мазнини, холестерол, натрий, предпазва от запек, хипертония, диабет, заболявания с повишено ниво на липиди в кръвта, регулира обмяната на липидите в организма, понижава холестерола в кръвта, извежда токсините от тялото и подобрява кожата на лицето.

Липиден комплекс за бързо топене на мазнини

Високо олеиново слънчогледово масло – вид масло, което доказано подобряват нивата на триглицеридите и понижава лошия холестерол (LDL cholesterol). То е чудесен източник на мононенаситени мазнини, които повечето хора не набавят в достатъчно количество от храната.

Средноверижни триглицериди (МСТ) - уникални вериги мастни киселини, които нямат еквивалент сред другите мазнини. Ето какво ги прави уникални:

Съдърват 8.3 калории/грам, а не 9 калории като други мастни молекули

Не се съхраняват като мазнини - метаболизират по-скоро като въглехидрати и много по-бързо се превръщат в енергия в мускулите.

Повишават термогенезиса и насърчават изгарянето на мазнините отвътре

Изключително подходящи за консумация с храната преди тренировка, което превръща OxyELITE Protein в страхотен пред-тренировъчен продукт.

MCT се извличат от кокосово масло и в действителност са естествени полезни наситени мазнини.

Конюгирана линолова киселина (CLA) - още един вид "мазнина, която изгаря мазнините". CLA намалява телесните мазнини като същевременно спомага за поддържане на телесното тегло. Тя действа за подобряване на мускулния тонус.

Храносмилателни ензими

Въпреки, че са включени в състава на мастните киселини, те не са точно мазнини. Те обаче са необходимо, за да действа протеинът за всеки, с ограничени странични ефекти.

Амилаза

Този ензим се намира в слюнката и подпомага разпада на нишестетата до захари. Амилаза е първият ензим в храносмилателния процес и е от решаващо значение за производството на енергия. В панкреаса, той хидролизира нишестето в глюкоза, за да можете да получите енергия.

Лактаза

Известно количество лактоза се съдържа в концентрирания суроватъчен протеин, който вече споменахме. Тези, които имат непоносимост към лактоза не възприемат добре суроватъчния концентрат, поради неспособността да произвеждат на лактозен ензим, който спомага процеса на лактоза.

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!