0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

CELLUCOR C4 Extreme 30serv.

CELLUCOR C4 Extreme е енергия под формата на прах. Обединявайки патентована NO3 технология и действието на активните съставки съставки, включително Креатин нитрат,

47.00 лв.
Цена с VIP карта: 41.36 лв.

CELLUCOR C4 Extreme е енергия под формата на прах. Обединявайки патентована NO3 технология и действието на активните съставки съставки, включително Креатин нитрат, Бета аланин и аргинин AKG, C4 Extreme е модерен пред-тренировъчен продукт, който стимулира ума и мускулите, като подпомага усилените тренировки и резултатите от тях.

 

 

Предимства:

 

Приток на експлозивна енергия

Повече сила и издръжливост

По-добри спортни постижения

NO3 технология за обемни мускули

Формула за светкавично усвояване

Съдържа Креатин нитрат

Впечатляващ вкус и разтворимост

Без филъри и оцветители

 

 

Какво е NO3?

 

NO3 е нитрат, модерно съединение, което насърчава увеличаване обема на мускулите и допълнително стимулира ефекта от C4 Extreme.

Cellucor използват нова технология, чрез която NO3 се превръща в Креатин нитрат. Подобрената разтворимост във вода насърчава по-доброто усвояване и намалява риска от възможни странични ефекти на креатин.

 

Креатин нитрат ( 2 съставки в 1)

Лесноусвоим креатин, който едновременно увеличава нивото на азотен оксид и нивата на АТФ в тялото. Креатин нитрат е високо ефективен вазодилататор, който разширява кръвоносните съдове, насърчаване притока на хранителни вещества и подпомага изграждането на мускулна маса. Креатин нитрат се уъсвоява10 пъти по-лесно в сравнение с Креатин монохидрат или буфериран креатин.

 

 

Бета аланин

Бета аланин увеличава притока на енергия, подобрява мускулната издръжливост и съдейства за оптимлани тренировъчни постижения. Бета аланин намалява умората и действа като буфер за предотвратяване натрупването на млечна киселина в скелетната мускулатура, като ни позволява да тренираме по-усилено за по-дълъг период от време.

 

Аргинин AKG

Аргинин AKG (алфа-кетоглутарат) е прекурсор на азотен оксид. AKG насърчава кръвоснабдяването, увеличава силата и стимулира синтеза на хормон на растежа и секрецията на инсулин. Той е ефективен вазодилататор, който разширява кръвоносните съдове, подпомага кръвообръщението, оптимизира доставката на хранителни вещества и насърчава изграждането на мускулатурата.

 

 

Формула за енергия/фокус

 

N-ацетил-L-тирозин

N-ацетил-L-тирозин е по-бързо абсорбираща се, био разпространена форма на L-тирозин. L-тирозин е амино киселина, прекурсор на надбъбречните хормони на растежа и адреналин, допамин и норепинефрин. Тези хормони подкрепят освобождаването на HGH и допринасят за увеличаване на енергията и концентрацията.

 

Mucuna PRURIENS

Mucuna Pruriens (Кадифен боб) съдържа L-допа, естествено срещаща се аминокиселина, която се трансформира до допамин в мозъка. Допамин стимулира производството на хормон на растежа, едно от най-мощните съединения за изграждане на тялото. Допамин също така се превръща в норадреналин в мозъка. Норепинефрин ускорява метаболизма, увеличава енергийните нива и насърчава синтеза на адреналин в организма.

 

Витамин В12

Methylcobalamin е мощен форма на витамин В12, основен B-витамин. Витамин B12 подпомага клетъчния метаболизъм, производството на енергия и участва в синтеза на мастни киселини. Витамин В12 стимулира функциите на нервната система и производството на кръв в тялото.

 

Кофеин

Кофеинът стимулира централната нервна система, намалява умората, подобрява концентрацията и насърчава енергийните нива.

 

Ниацинамид

Ниацинамид е водоразтворим витамин от В-комплекс. Ниацин или никотинова киселина, също така известен като Витамин В3, подобрява подвижността на ставите, увеличава мускулната сила и подпомага функциите на нервната система. Ниацинамид намалява умората и увеличава мускулната работоспособност.

 

Фолиева киселина

Фолиевата киселина е водоразтворим витамин B, който насърчава позитивното настроение и по-високи нива на енергия. Фолиевата киселина подпомага образуването и въстановяването на клетките.

 

Синефрин HCL

Синефрин е мощен адренергичен стимулатор, който увеличава енергийните нива и насърчава синтеза на АТФ. Съединението подпомага отделянето на адреналин и насърчава загубата на тегло, като ускорява изгарянето на мазнините, метаболизма и термогенезата.

 

 

Препоръчителен дневен прием:

Приемайте 1-2 дози (1-2 мерителни лъжички), смесени с 4-6 мл вода, 20-30 минути преди тренировка. По време на тренировка се препоръчва консумирането на големи количества вода.

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!