0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

Nutrytec ALPHA GLICOX Platinum 2 kg.

Представената Ви от BVD, хранителна добавка Glicox Alpha е зключително ценна за спортове за издръжливост, за повишаване на общата и специална работоспособност и възстановяване.

69.90 лв.
Цена с VIP карта: 61.51 лв.

ALPHA GLICOX от серията Platinum на Nutrytec е лабораторно формулиран въглехидрат с високо молекулно тегло.

Благодарение на своята формула, експериментално разработена в лабораториите на Nutrytec, се счита за най-добрият на пазара "Carboloader"Поради своята химична структура и нисък осмоларитет, Alpha Glicox® се разтваря веднага във вода и ускорява изпразването на стомаха.

Glicox® Alpha е с подходящото молекулно тегло, предлагащо две големи предимства пред другите видове въглехидрати: тяхното транзитно преминаване през стомаха е много бързо (80% по-бързо от класическите прости захари). Второ зареждането с гликоге е за рекордно кратко време (70% по-бързо).

Alpha Glicox е един продукт, в който вие ще забележите, неговите ефекти от първия ден и това ще ви позволи да го вземе точно преди тренировка, за да ви даде много енергия, без типичната подуване на корема и последващ прилив на енергия, а след тренировка, ще Ви осигури незабавно възстановяване на изразходваната енергия. За разлика от други въглехидрати на прах, Alpha Glicox е с бързо преминаване през стомаха в същото време, дава освобождаване на енергия за дълъг период от време.

Не е тайна, че царевичния амилопектин далеч надхвърля обичайните въглехидрати, вероятно, за да бъде най-добрият въглехидрат в света.  Доказано е, че предоставя най-бързият и най-ефективният начин за възстановяване на мускулния и чернодробния гликоген. Благодарение на своята формула може да попълни нивата на гликоген в мускулите в тялото след период на продължителна двигателна активност. Амилопектин  преминаване през стомаха и се абсорбира директно от червата, като по този начин се асимилира веднага. Всичко това се постига много по-бързо от всеки друг на въглехидрати (като декстроза или малтодекстрин), почти два пъти по-бързо. Освен това, амилопектин може да помогне на равнището на усвояване на много от любимите Ви добавки, като креатин монохидрат, креатин етил естер, гейнери, протеини, азотен оксид добавки и т.н. Това се отнася и за всички хранителни вещества, попадащи в киселата среда на стомаха, който се разграждат и усвояват пълноценно. Многобройни проучвания от нашата лаборатория потвърдиха; Alpha Glicox е изключително подходящ за да:
- Достави бързо енергия за дълъг период от време.
- Зареди с гликоген за рекордно кратко време и го съхранява.
- Осигури по-бързо и по-ефективно усвочване на приетите вещества.

Glicox Alpha е хранителна добавка с въглехидрати с високо молекулно тегло, така че е подходящ за употреба преди, по време и след тренировка, както последните научни изследвания, показват важнотта му за максимално развитие на мускулите и енергийния ресурс на организма. Със 75 грама Glicox Alpha в доза, получавате най-високо качество, бързо и бавно усвояващите се въглехидрати. За това е отличен енергетик.

Представената Ви от BVD, хранителна добавка Glicox Alpha е зключително ценна за спортове за издръжливост, за повишаване на общата и специална работоспособност и възстановяване.

Дозировка: Препоръчителната доза е 1,45 гр. алфа гликокс на 1 кг телесно тегло. Според теглото, определената  доза се разтваря с вода. Една  лъжичка е приблизително 35грама, която се разтваря в 200 млвода. Пийте тази хранителна добавка през целия ден, за предпочитане преди, по време и след тренировка. 

Опаковка: 2 кг. с вкус на портокал.

Производител: Nutrytec (Испания). 

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!