0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

Nutrytec Alpha Nitrox Liquid Platinum 500 ml.

Alpha Nitrox Platinum на Nutrytec е истинският продукт за мускулно напомпване, енергия и борба с умората, който трябва да опитате!

36.90 лв.
Цена с VIP карта: 32.47 лв.

Течната формула на  Alpha Nitrox Platinum на  Nutrytec е разработена и патентована от Nutrytec Sport е най-мощният прекурсор на азотен оксид (NO) познат до момента.

Съдържа във висококонцентрирана течна форма: L-arginin alpha-cetoglutarate, L-arginin HCl, L-ornitin alpha-cetoglutaratе, L-ornitin HCl.

Това е революционен продукт, който оптимизира производството на азотен оксид- NO, в процеса на  мускулна работа, което пък от своя страна, води до взривяване на резултатите от тренировката.

Осигурява мощно мускулно напомпване.

Азотният оксид е молекула, произвеждана от мускулните клетки. Доскоро не е било напълно известно значение му за растежа и увеличаването обема на мускулите.Последните изследвания заключи, че тази молекула е изключително полезен за спортисти по много причини. 

Азотният оксид играе жизнено важна роля в организма, тъй като неговата основна функция е да разширяват кръвоносните съдове, което помага да се осигури кръв и кислород към мускулите. Увеличаването на притока на кръв улеснява транспортирането на хранителни вещества и кислород и спомага за отстраняването на токсините и отпадъците, произведени в мускулите по време на тренировка. Благодарение на това ние съсдадохме като хранителна добавка, течния вариант на Alpha Nitrox със забавено действие. Това обезпечава непрекъсната доставка на кислород и хранителни вещества, като по този начин, енергията и издръжливостта по време на тренировка са по-високи.

На Alpha Nitrox дължим много от процесите, които стават в нашето тяло. Ние ги разглеждаме в три различни фази:

ПЪРВА ФАЗА: Повишено NO доставяне в клетките. Алфа Нитрокса увеличава бързо и ефективно производство на азотен оксид на клетъчно ниво, което означава увеличаване на концентрацията му в кръвта.

ВТОРА ФАЗА: Aртериална вазодилатация. NO произвежда непрекъснато артериална вазодилатация и в резултат на това се осигурява по-високи нива на работоспособност в тренировъчните сесии.

ТРЕТИ ЕТАП: Още и повече  директни хранителни вещества до мускулите. Вазодилатацията води до увеличаване на притока на хранителни вещества и кислород до мускулните клетки.

Ето защо, Alpha Nitrox ще осигури по-ефективна и по-дълготраена тренировъчна дейност, в резултат на което се постига поразително подобрение на мускулната структура, както по обем и дефиниция, така и по функционалност.

Ако имате нужда от бързо следтренировъчно възстановяване, Alpha Nitrox е Вашият продукт!

Предполага се, че тази комбинация от форми на аргинин и орнитин, може да стимулира естествената продукция на растежния хормон - соматотропин.

ПРЕДИМСТВА:

 - Прекурсор на азотен оксид.
 - Артериално съдоразширяване и разширен просфет на артериите.
 - Хипотония и разгурната дейност на мускулната помпа.
 - По-голяма сила и силова издръжливост в тренировката.
 - Висок мускулен тонус и обем на миофибрилите.

Alpha Nitrox Platinum на  Nutrytec е истинският продукт за мускулно напомпване, енергия и борба с умората, който трябва да опитате!

Дозировка: Разтворете една мерителна доза, равна на една капачка във вода и консумирайте веднъж или два пъти дневно на празен стомах. За предпочитане е едната доза да е 30 минути преди тренировка.

Опаковка: 500 мл. с вкус на горски плодове.

Производител: Nutrytec (Испания).

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!