0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

Nutrytec BULK series Creatine 400 gr.

Creatine+ от серията Bulk на Nutrytec е хранителна добавка с креатин монохидрат, който се усвоява от мускулните клетки много бързо и осигурява бърз прилив на енергия, необходма за предстояща тренировка с висока интензивност.

34.90 лв.
Цена с VIP карта: 30.71 лв.

Creatine+ от серията Bulk на Nutrytec е хранителна добавка с креатин монохидрат, който се усвоява от мускулните клетки много бързо и осигурява бърз прилив на енергия, необходма за предстояща тренировка с висока интензивност.
В допълнение, повишеното снабдяване на мускулна тъкан с креатин, помага да се осигури повече глюкоза от кръвния поток, което прави общото количество на мускулния гликоген по-голямо. Това е важно, тъй като издръжливостта е директно пропорционална на концентрацията на мускулна гликоген.

Креатина с декстроза на Bulk е мощен volumizer. Увеличава нарастването на мускулните фибри.

Ползите от приема на Bulk Creatine+ са:

- Ускоряване на мускулния анаболизъм.
- Подобрени спортни постижения.
- Увеличена сила и мощ.
- Ускорено възстановяване на мускулите.
- Забавено настъпване на умората.
- Енергийно зареждане и презареждане за високи спорни постижения.

Комбинацията от креатин монохидрат с декстроза позволява да се постигне по-голям успех в спорта и тренировката, без странични ефекти. Декстрозата е въглехидрат с висок гликемичен индекс и бърза абсорбция.

Креатин монохидратът с декстроза на Bulk е верен помощник в натрупването на мускулна маса и подобряването на спортните постижения. Bulk предлага алтернатива с много високо качество и най-добрата цена на пазара.

Дозировка: Примайте по 2 лъжички (6 гр.), разтворени в 150 - 200 мл. вода, 30 минути преди тренировка. За оптимални резултати приемайте два пъти дневно, като вторият прием, да е веднага след тренировката.

Опаковка: 400 гр. с два вкуса - на плодове и на пина колада.

 Производител: Nutrytec (Испания).

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!