0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

Nutrytec Bulk series Monster Train 400 gr.

Хранителната добавка Bulk Monster Train е ултра-концентрирана с цел да увеличава силата и издръжливостта, синтеза на протеини, енергията и да подобрява концентрацията.

59.90 лв.
Цена с VIP карта: 52.71 лв.

Monster Train от серията Bulk на Nutrytec е ултра-концентрирана формула за повишаване нивата на енергия с цел постигне на по-голяма сила, мощност, интензивност и издръжливост по време на тренировка.

Съставки и действието им:

Taurine участва в многобройни физиологични процеси, важни за всеки спорт, като подобрява времето за реакция, концентрацията и паметта.

Бета аланин повишава нивата на карнозин в мускулите, което намалява ацидозата и умората при високоинтензивни упражнения.

Acetyl L-карнитин: Този вариант на L-карнитин с висока бионаличност, намалява катаболните процеси в организма, осигурявайки по този начин анаболен ефект (мускулно-изграждащ ефект). Така се намалява и времето за възстановяване между тренировките.

Тирозин: подчертан принос за физическото и психическо здраве. Той е предшественик на невротрансмитерите епинефрин, норепинефрин и допамин, така че тирозина има природно стимулиращ ефект. Той подобрява нервното предаване на импулсите от мозъка към мускулите, въвличащо повече моторни единици, което води до повишаване на развитието на силовите възможности.

Зелен чай (Camellia Sinensis), съдържащ значителни количества L-теанин, ноотропици, което подобрява времето за реакция и борбата с умората. Освен това, ползите от зеления чай (Green Tea) са многобройни, благодарение на високото си съдържание на флавоноиди, растителни компоненти с антиоксидантни свойства.

- Кофеин: Той е стимулант на централната нервна система, която намалява чувството на умора и отпадналост, подобрява кчеството на работата по време на трнирането.

- Аргинин: аргинин се комбинира с алфа-кетоглутарат за подобряване усвояването му и за да се увеличи производството на АТР (енергия молекула). Аминокиселината L-аргинин е прекурсор за биосинтеза на NO (азотен оксид), кото регулира базално-съдовия тонус, увеличава притока на кръв, осигурява притока на хранителни вещества към мускулните клетки, като по този начин помага за увеличаване на мускулното напомпване. L-аргинин стимулира освобождаването на растежен хормон и регулира нивата на инсулина, като намалява телесните мазнини. Улеснява възстановяването, което се дължи на ефекта от премахването на амоняка от мускулните клетки.

- Орнитин, чрез превръщане в аргинин, осигурява вазодилатация и приток на енергия. Обезпечава ранспорта и съхранението на азота в мускулната тъкан, както и повишава наличната енергия в мускулите.

- Citrulline: L-цитрулин е неесенциална аминокиселина, която участва в три основни метаболитни пътища: Увеличаване на производството на азотен оксид (NO), поддържане на високи нива на АТФ (аденозин три фосфат) и насърчаване процеса на детоксикация на тялото.


ENERGY FORMULA:

Амилопектин, декстроза и малтодекстрин като източник на въглехидрати, които увеличават депозирането на гликоген в мускулите и черния дроб. По този начин се предотвратява нашето тяло и мускули от разрушителните катаболни процеси. Освен това, те забавят настъпването на мускулна умора.

FORMULA MULTICREATIN:

  Креатин, във всичките му форми, води до увеличаване на нивата на фосфокреатин в клетките, и съответно до увеличаване на енергията и  физическа активност.Увеличената наличност на енергия в мускулните клетки, забавя настъпването на умората, намалява увреждането на клетките, подобрява възстановяването, увеличава физиологичния напречник на мускулните влакна, подобрява силата и спортната реализация.
- Креатин нитрат е форма на креатин, където нитрат (NO3) се присъединява към молекулата на креатина, който подобрява своята разтворимост във вода.
- Креатин монохидрат от най-високо качество, лабораторно тестван, с чистота от 99.99%.
- Креатин етилов естер е високоефективна креатинова сол, която поради високата си бионаличност преминава директно в кръвния поток.
- Creatrona® се състои Creapure® и двойно буферирана смес от натриев карбонат и динатриев бикарбонат. Тази комбинация позволява да се балансира киселинността, усвояването на креатина, стабилността в нивата на млечната киселина и осигури по-голямо количество клетъчен АТФ.

Храносмилателни ензими:

Папаинът екстрахиран от плода на папая (Carica папая) е протеолитичен ензим, който разгражда пептидните връзки на протеина.
Bromelain извлича от растението и плодът на ананас (Ananas comosus) е мощен храносмилателен ензим, който осигурява протеолитична активност. Помага за храносмилането и разграждането на протеините до аминокиселини.

Ползи от употребата на Monster Train:

 - Екстремална мощност.
 - Повишена устойчивост на умора.
 - Висока степен на представяне.
 - Концентрация, мускулната сила и мощ.

Хранителната добавка Bulk Monster Train е ултра-концентрирана с цел да увеличава силата и издръжливосттасинтеза на протеиниенергията и да подобрява концентрацията.

Новата формула на суплемента комбинира действието на стимуланти, които повишават нивата на енергияувеличават издръжливостта и съставки за подобряване на силата и ефективността на мускулната работа.

Дозировка: Разтворете 20 грама от продукта в 250 млтечност и изпийте около половин час преди тренировка.

Опаковка: 400 гр. с вкус на лимон, или горски плодове.

Производител: Nutrytec (Испания).

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!