0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

Nutrytec COLOSSUS GIGANT Platinum 7 kg.

COLOSSUS GIGANT от серията Platinum на Nutrytec, представя хранителна добавка, специално предназначена за хора, които се нуждаят от бързо увеличаване на обема на мускулите и телесното си тегло

139.50 лв.
Цена с VIP карта: 122.76 лв.

COLOSSUS GIGANT от серията Platinum на Nutrytec, представя хранителна добавка, специално предназначена за хора, които се нуждаят от бързо увеличаване на обема на мускулите и телесното си тегло.

Формулата на този гейнър е специално проектирана, за да се постигнат тези цели. Съдържа овесени ядки, концентриран суроватъчен протеин, креатин монохидрат и декстроза. Това прави Gigant Colossus ергогенен помощник на всеки спортист, или неспортуващ желаещ да увеличи своята телесна маса.

Овесената каша и нискогликемичните въглехидрати и фибри осигуряват правилна перисталтиката, а наличието на полезни мазнини (като линолова киселина), витамини и минерали, защитават организма от свободните радикали.

Концентрираният суроватъчен протеин е източник на високо качество протеин. Има оптимална абсорбция и смесен аминокиселинен профил: съотношението на аминокиселини образувано от суроватъчните протеини се абсорбира бързо, а протеиновата фракция от казеини значително по-бавно и продължително в кръвния поток.

Освен това декстроза подобрява издръжливостта, като се забавя появата на умора и увеличава усвояването на креатина, който също присъства в състава на продукта. Това води до увеличаване на мускулната маса и сила.

Всичко това прави Colossus Gigant продукт, специално формулиран за атлети, които искат да увеличат своята мускулна маса значително.

 
Дозировка: Разтворете 75 - 100 гр.от продукта във вода, мляко или друга напитка и консумирайте след тренировка. Дозата може да нарастне до 2-3 пъти на ден, в зависимост от телесното Ви тегло, целта за бързото му повишаване и характера на тренировъчния процес.

Опаковка: 7 кг. с 3 вкуса - шоколад, ванилия и бисквитка.

Производител: Nutrytec (Испания)

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!