0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

Nutrytec Caffeine 200 mg. 100 caps.

Ускорява термогенезата и ускорява метаболизма на мазнините, т.е. той има способността да направи тялото да произвежда енергия позволяваща му повишена физическа издръжливост.

17.90 лв.
Цена с VIP карта: 15.75 лв.

Кофеин - бърза енергия без калории
ADVANCED Caffeine на Nutrytec е хранителна добавка съдържаща 200 мг. кофеин в доза от една капсула.

Ускорява термогенезата и ускорява метаболизма на мазнините, т.е. той има способността да направи тялото да произвежда енергия позволяваща му повишена физическа издръжливост.

Кофеин има стимулиращия ефект на кафето, шоколада и някои чайове. Облекчава симптомите на простуда, болка, а също така помага и за намаляване на апетита и служи като болкоуспокояващо.

Важно е да се знаят някои от свойствата на кофеина:
- Стимулиране: Това спомага за преодоляването на умората, тъй като кофеинът стимулира тялото и ума като цяло. Активира мозъчната дейност, което е полезно за преди състезателна дейност.
- Обезболяващо: отпуска мускулите, което позволява да се постигне толериране на мускулни болки, болки в гърба и дори главоболие.
- Антиоксидант: премахва свободните радикали, които причиняват дегенеративни състояния и заболявания.
- Храносмилателна: при ниски дози, кофеинът увеличава отделянето на храносмилателни сокове и жлъчката помага за подобряване на храносмилането. Идеален за мързеливи стомаси.
- Диуретично: кофеинът се използва като средство за лечение на затлъстяване, тъй като предотвратява задържането на течности.

Кофеинът действа върху централната нервна система, причина вазоконстрикция, влияе върху сърдечно-съдовата, дихателната и стомашно-чревни системи. Той също така действа върху мускулите и липолизата. За това е включен в състава на много фет бърнъри, топящи мазнините в тялото.

Кофеинът енергизира и повишава общия тонус, кръвното налягане и работоспособността.

Caffeine помага да се подобри производителността и обмяната на веществата. Ергогенни ефекти са интерпретирани от спестяване на мускулния гликоген, за да се увеличи мускулната контрактилитет. Той действа като стимулатор на секрецията на адреналин, който повишава мобилизацията на мастните киселини.

Дозировка: Приемайте една или две капсули от по 200 мг. дневно - една сутрин като енергиен прием за деняи още един час преди тренировкаНе приемайте през нощта.

Кофеинът се абсорбира бързо от стомахаОптималното време за приложение е приблизително един час преди началото на тренировката или състезаниетокато достига пикв кръвта след един или два часа след поглъщанеТогава метаболизирането кофеин протича бавно и поддържане на нивата на въздействие трае до три или четири часа.

Опаковка: 100 капс.

Производител: Nutrytec (Испания).

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!