0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

Nutrytec Celular Volumizer Platinum 1 kg.

Celular Volumizer e един отличен азотен бустер, който си заслужава да опитате!

46.00 лв.
Цена с VIP карта: 40.48 лв.

Celular Volumizer Platinum на Nutrytec е подобрена формула нашия класически клетъчен volumizer, съчетаващ в един продукт всички съставки с цел постигането на максимална вазодилатация и напомпване на мускулите.


Креатин Монохидрат: ергогенна помощ, която действа в посока на мускулна сила, АТФ-активност по време на интензивни тренировки с кратка продължителност и постигане на трайно адаптиране към тях.


Глутаминът има централна роля в синтеза на протеини и възстановяването на мускулите след интензивна физическа работа. Глутаминът има два азотни атома, което го прави добър източник на азот.

Глутаминът по време на тренировка може да се използва като източник на енергия и предотвратява протеин-катаболизма наличен по време на продължителна тренировка.Също така е възможно да неутрализира киселинността и по този начин да спомага за предотвратяване на умората. 

Глутаминът е в състояние да намали амоняка произведени в тъканите. Също може да допринесе за възстановяването на мускулния гликоген след тренировка, тъй като е предшественик на глюкозата.

Глутаминът с анаболния си ефект за мускулите е в състояние да помогне за увеличаване на синтеза на хормона на растежа.

BCAAs  -разклоненоверижните аминокиселини като валин, левцин и изолевцин, присъстващи във формулата на хранителната добавка за мускулно напомпване, помагат за увеличаване на капацитета за обезпечаване на по-интензивни тренировки и силно забавяне на чувството на умора; В допълнение, тези три незаменими аминокиселини представляват една трета от скелетната мускулатура и работят заедно, за да се поддържа мускулна маса и сила по време на физическо натоварване, включително интензивни тренировки.

Тауринът заедно с креатина, допринася за мускулните клетки да задържат повече вода, като по този начин се увеличава клетъчния обем.
За всичко това, клетъчно-напомпващия Celular volumizer на Nutrytecе е идеален за тези спортисти, които желаят да увеличат мускулите, да постигнат саркоплазмена хипертрофия, да забавят настъпването на умората в тренировките.

Декстрозата намираща се в хранителната добавка, е бързо абсорбиращ се въглехидрат, което го прави източник на мигновенна енергия за тялото, което забавя настъпването на умората по време на тренировъчните сесии.

Всичко това прави хранителната добавка Celular Volumizer, един отличен азотен бустер, който си заслужава да опитате!

Дозировка: 50 грама от прахообразната маса, смесете с вода или сок и консумирайте два пъти дневно, сутрин и половин час преди тренировка. Този двуразов прием използвайте за една седмица, което ще е зареждащата Ви доза. Поддържащата доза е веднъж дневно (50 гр.), половин час преди тренировка.

Опаковка: 1 кг. с вкус на лимон.

Производител: Nutrytec (Испания).

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!