0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

Nutrytec Dephepat Platinum 60 caps.

Dephepat от професионалната серия Platinum на Nutrytec е отлично балансирана формула за прочистване на организма от токсини, които са резултат от интензивни физически упражнения и тренировки. Хепатопротектор и антиоксидант.

39.90 лв.
Цена с VIP карта: 35.11 лв.

Dephepat от професионалната серия Platinum на Nutrytec е отлично балансирана формула за прочистване на организма от токсини, които са резултат от интензивни физически упражнения и тренировки. Хепатопротектор и антиоксидант.

Сред неговите съставки можем да видим:
- Milk Thistle (стандартизиран до 80%) е богат на силимаринсъс силни (10 пъти по-силен от витамин Е) хепатопротективно и антиоксидантни свойства. Сред неговите ефекти подчертава способността му да стимулира синтеза на протеини в черния дроб, което спомага за способността на черния дроб да се заменят повредените клетки.
Артишок (стандартизиран до 5%) е богат на cinarina, който подпомага храносмилането на храната.
- SAM'e (N-аденозилметионин): съединение намиращо се естествено в организма, което е с полезни ефекти върху ставите, черния дроб и мозъка.
- Глутатион: счита се за най-важният и ефективен ендогенен антиоксидант. Това е първата защита на организма срещу оксидативния стрес.
- Метионин: Той играе ключова роля в защитата на черния дриб, детоксикатор и антиоксидант.
- N-ацетилцистеин: Засилва производството на глутатион и предпазва от токсини.
Холин и инозитол: Можем да кажем, че тези компоненти са идеални, за да се предотврати натрупването на мазнини в черния дроб и подобряване на метаболизма.
- Витамини В1, В2, В6 и В12. Чернодробните ензими изискват съответния принос на тези витамини за насърчаване на реакцията на прочистване и детоксикация.

Dephepat е добър протектор на черния дроб, подходящ за употреба по всяко време, когато има опасност от интоксикиране на организма и в частност на черния дроб.

Използвайте когато приемате големи дози протеин и след стероиден цикъл, поради реално съществуващата опасност от токсикиране на организма!

Опаковка: 60 капс.

Производител: Nutrytec (Испания).

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!