0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

Nutrytec L-Carnitine 3000 mg 20 shots

Освободете тялото си от досадните мазнини! Подарете си красива и елегантна фигура с Nutrytec L-Carnitine 3000 mg!

64.90 лв.
Цена с VIP карта: 57.11 лв.

L-Carnitine 3000 mg, от серията Platinum на Nutrytec, са удобни за еднократна употреба шотове Л-Карнитин, във флакони от 60 мл.

Карнитинът е съединение, което тялото произвежда естествено от лизин и метионин, приети с някои храни. Дневния прием на храната допринася само за около прием на 100-300 мг Л-Карнитин.

L-карнитинът транспортира мастните киселини до митохондриите, така че те могат да се използват като източник на енергия. По този начин се спестява разхода на гликоген, повишава се издръжливостта и се отдалечава настъпването на умората.
Добавянето на L-карнитин под формата на хранителна добавка е подходящо за повишаване на нивата на карнитин в организма. Всъщност е наблюдавано, че добавянето на 2000 мг. Л-карнитин на ден, заедно с практикуването на физическа активност, увеличава с 21%  L-карнитина в човешкото тяло и в следствие на това се изгарят повече мазнини. В същото време мускулния гликоген се поддържа на ниво и се предотвратява образуването на големи количества лактат.  

Л-Карнитинът действа като антиоксидант и защитава клетките от окислителното увреждане на свободните радикали.

Увеличава производството на азотен оксид (NO), който повишава мускулната сила при субмаксимални тренировки; подобрява когнитивния капацитет и сърдечната функция.

Това което интересува най-много практикуващите фитнес с цел, изграждане на красива фигура е, че Л-Карнитина е една отлична хранителна добавка за горене на мазнините -  Фет бърнър.

Освободете тялото си от досадните мазнини! Подарете си красива и елегантна фигура с Nutrytec L Carnitine 3000 mg!

Дозировка: Приемайте един шот преди тренировка, или вечер преди лягане. Не използвайте на пълен стомах!

Опаковка: 20 шот-флакона x 60 ml x 3000 mg L-Carnitine.

Производител: Nutrytec (Испания).

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!