0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

Nutrytec PURE WHEY 3XL 2 kg.

Това е протеин с висока чистота и качество на съставките със запазени всичките си активни аминокиселини.

129.80 лв.
Цена с VIP карта: 114.22 лв.

Pure Whey от серията 3XL® Nutrition на Nutrytec е високо качествен протеин, състоящ се от суроватъчен протеинов концентрат, получен чрез CFM и обогатен с L-глутамин, ВСАА със съотношение 4: 1: 1 и мултивитамини и минерален комплекс.

Това е протеин с висока чистота и качество на съставките със запазени всичките си активни аминокиселини.
Чист суроватъчен протеин с по-висока стойност, отколкото всеки друг суроватъчен протеин (известен като "суроватка"), поради високата му абсорбция и биологична стойност.

Протеинът е получен по съвременна технология, така че неговите активни фракции не са денатурирани.

 Pure Whey е практически свободен от мазнини, холестерол и лактоза. Това се получава благодарение на процеса на извличане на протеини с ниско съдържание на натрий и високо съдържание на глутамин, BCAA, калций и напълно балансиран aminogram.
50 грама суроватъчен шейк дава 13,5 грама ВСАА и 10 грама глутамин.

Основни предимства на Pure Whey Nutrition 3XL®:
- Процент на протеин - около 82%.
- 41 грама протеин на доза.
- Отлично балансиран откъм аминокиселини за възстановяване и мускулен растеж.
- Протеин с висока чистота, неденатуриран.
- Усилен с 2 грама глутамин и 2 грама BCAAs (съотношение 4: 1: 1).
- Включва комбинация от витамини и минерали.
- Невероятни вкусове без захар и аспартам.
- Добра смилаемост и страхотна разтворимост.

Pure Whey е оптимизирана хранителна добавка за възстановяване и развитие на мускулите.
Неговата формула отговаря на подробно проучване за баланса между възстановяване и развитие на мускулите.

- Pure Whey ComplexПротеинов концентрат, ултрафилтриран суроватъчен протеин изолат и мляко с пълния спектър от  аминокиселини, за да Ви послужи всякога, когато се нуждаете от допълнително количество белтъчини, както и преди и след тренировка.

Съдържа:  бета-лактоглобулин, Alfalactoglobulina, имуноглобулини, glycome-cropéptidos, лактоферини и фактори на растежа IGF-1 и IGF2 (Beta1 и Бета2).
- R & D Complex (Изпълнение + развитие). Този комплекс включва допълнителна доза на L-глутамин и  аминокиселини с разклонена верига и допълнително количество левцин.  Глутаминът е най-богата аминокиселина в тялото и е известен също като неесенциална амино киселина. Той се използва за различни функции в човешкия метаболизъм и е важна аминокиселина  за възстановяване на мускулната тъкан и гликогена, както и за намаляване на мускулна болка, причинена от микроразкъсванията в тренировката.
Pure Whey формула използва особено висок относителен коефициент на левцин с изолевцин и валин, който е 4 към 1. левцин е идентифициран като основен регулатор на анаболен процес на скелетната мускулатура и активен сигнал за mTOR синтеза на протеини. MTOR (протеин киназа пролин насочена серин-треонин) е един от най-добрите пътища за анаболно стимулиране с левцин, който генерира значително развитие на протеиновия синтез в мускулите.
- Комплекс V & M (витамини и минерали), включващ -  витамин А, витамин D3, витамин К, витамин В1, витамин В2, витамин В3, витамин В5, витамин В6, витамин В9, витамин В12, биотин, витамин Е и витамин и др. Минералите в комплекса са -  калий, цинк, магнезий, мед, йод, хлор, хром, селен, калций, фосфор, манган и молибден.

 Не съдържа захар или аспартам. 
Резултатът е отличен вкус без ненужни въглехидрати. Pure Whey е с висока биологична стойност.

3XL използва за получаване и съхранение само системата от собствени помещения, предимствата на спортиста са бактерицидно, бактериостатично и антивирусно.
Концентратът се използва в състава на чистия суроватъчен протеин се пулверизира, екстрахира се и се пречиства серума от мембранна технология, това позволява по-лесно да усвояват аминокиселините от тялото и може да се запазва по-голям процент на азот.

3XL® Nutrition с Pure Whey, предлага нови стандарти и професионални производствени позитиви на  спортиста и любителя, който се стреми да се изкачи на ново стъпало в подготовката си и не иска да си губи времето в тестване на много продукти, докато не намерите този, който напълно отговаря на вашите нужди.    С Pure Whey, Вие вече го имате. Използвайте го рационално!

Опаковка: 2 кг. с 6 вкуса -  на шоколад, черен шоколад, бисквитка с крем, кокос, брауни, пъпеш.

Производител: Nutrytex (Испания).

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!