0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

Nutrytec Termotec Advance Women Stack 3 x 60 caps.

Ако искате бързи и трайни резултати в борбата с излишните мазнини и наднорменото тегло, използвайте Termotec Advance Women! Това е най-мощната хранителна добавка за горене на мазнините, позната до момента!

130.00 лв.
Цена с VIP карта: 114.40 лв.

Termotec Advance Women, от серията Platinum на Nutrytec е мощен фет бърнър комплекс, специално разработен за жени с це намаляване на теглото и мазнините в тялото.

Ако сте дама, която държи на елегантността и фигурата си, независимо дали искате да бъде с тънка талия и да носите бикини, сякаш се подготвяте за състезание по фитнес в категория Фигура, или просто искате да намалите мазнините в тялото, знайте че Termotec Advance Women е създаден, за да помогне на жените да постигнат целите си и да се чувстват добре. 

Termotec Advanced Woman е мощен фет бърнър с уникален микс от над 25 съставки, които съчетават различни функции: термогенеза, диуреза и жизненост. От една страна, той ускорява метаболизма и повишава термогенезата и изгарянето на натрупаните мазнини и от друга, помага за премахване на течностите и токсините, генерирани като следствие от обмяната на веществатаЕдно от качествата на тези 3 продукта е, че действието на съставките е високо ефективно и напълно безопасно. Без глад и без диети.

Лабораторните изследвания и експерименти с този пакет на Nutrytec, показват че, трите хранителни добавки действат съвместно в процеса на елиминирането на натрупаните мазнини в тялото. Как става това:

STACK 1 - сини бисерни капсули

Той съдържа 7 активни натурални съставки от естествени растения. Създаден е за за да помогне за намаляване дисбаланса и регулира синхрона в работата на отделните органи в тялото, както и за ремахване на токсините в него, получени по време на метаболизма. Съставните компоненти действат като диуретици, предотвратяващи задържането на течности в тялото. В допълнение, подобряват кръвообращението, помагат за намаляване на целулита и чувството за "уморени крака". От друга страна, наличието на ананас, съдържащ храносмилателни ензими, подпомага храносмилането на протеините и премахването на токсините. Фибрите в продукта намаляват усещането за глад.

STACK 2 - розови бисерни капсули:

Това е действащ термогенен, който води до увеличаване на разходите за енергия, стимулира обмяната на веществата, вкл. на телесните мазнини, като ги окислява и по този начин намалява бързо теглото. Той съдържа внимателно подбрана комбинация от вещества, които ускоряват метаболизма, като лют червен пипер или чай, които насърчават превръщането на мазнините в енергия. Наличието на синефрин от горчив портокал, кофеин и зелен чай, имат силен термогенен ефект и увеличават способността на организма да мобилизира мазнините. Тези съставки намаляват умората, което води подобряването на спортните постижения.
Този стак,също така включва селекция от билки, влияещи на нивата на серотонин, мощен невротрансмитер, отговорен за настроението. Намалява апетита.


STACK 3 - перлено бели капсули:

 Stack Termotec Advanced Woman, e коренно различен от останалите предложения за горене на мазнините.

Освен за окисляването на мазнините, Stack 3 помага и за възстановяването и общия метаболизъм, засилва чувството за ситост за дълъг период от време, регулира апетита и намалява желанието да се ядат сладки храни. Той съдържа вещества, които помагат за регулиране на настроението и жизнеността. В допълнение, наличието на хром помага за повишаването на инсулиновата чувствителност и поддържането на нормални нива на глюкозата.

Ползи от употребата на Termotec Advance Women:

- стимулира основния метаболизъм;
- премахва локализирани мазнини в женското тяло;
- премахва токсините и предотвратява задържането на течности в тялото;
- придава жизненост и подобрява настроението;
- намалява усещането за глад и намалява апетита;
- регулира нивата на кръвната захар и поддържа хормоналния баланс.

Ако искате бързи и трайни резултати в борбата с излишните мазнини и наднорменото тегло, използвайте Termotec Advance Women!

Това е най-мощната хранителна добавка за горене на мазнините, позната до момента!

Дозировка: приемайте по една капсула от всеки продукт два пъти дневно. Единия прием да е 30 минути преди закуска, а втория, 30 минути преди основно хранене. Да не се превишава препоръчваната доза.

Опаковка: всяка опаковка съдържа по 60 капс.

Производител: Nutrytec (Испания). 

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!