0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

Nutytec Lipo Burn Platinum 120 caps.

Ако искате да се покажете в наистина добра форма и тяло с добър телесен състав и без излишни мазнини, просто включете LipoBurn към вашата диета и в рамките на дни ще забележите резултатите.

28.50 лв.
Цена с VIP карта: 25.08 лв.

LIPO-BURN от серията PLATINUM на Nutrytec е комплексна формула от L-Carnitine и липотропни фактори, предназначена да топи телесните мазнини и намали теглото.

Lipo Burn е един добре балансиран фет бърнър, използван за отслабване и енергизиране на тялото.
Няма особен смисъл от обемисти мускули, ако те са покрити с дебел слой мазнина. Естетиката изисква мускулите да са добре дефинирани и изчистени от подкожна мазнина. Ключът е да се намали процентът на подкожната мазнина. За целта няма нищо по-добро от балансираното хранене, подпомагащата функция на хранителните добавки и двигателната активност, най-вече в аеробен режим.

Не нужно да се ангажирате със спазването на строги спартански диети, които може да не предоставят съответния задоволителен резултат. . 

Ако искате да се покажете в наистина добра форма и тяло с добър телесен състав и без излишни мазнини, просто включете LipoBurn към вашата диета и в рамките на дни ще забележите резултатите.

Lipo Burn е комбинация от хранителни вещества, която позволява бързо изгаряне на мазнините и има липотропен ефект.

Lipo Burn е естествен препарат, съдържащ L-карнитин, зелен чай, холин, инозитол, метионин, тирозин, хром и витамини. Това комбиниране хранителни вещества може да постигне ефект, който буквално "топи" мазнините. Ще ви помогне да получите идеалното тегло и мускулна дефиниция по напълно здравословен начин.

Lipo Burn стимулира физическата активност и изгарянето на мазнините, като ги използва за енергия и намалява чувството за глад.

Извършването на продължителна и ефективна двигателна дейност зависи от способността на тялото да произвежда енергия, като мазнините са важен източник на енергия за мускулите.

Важно е да се използват мастните депа в тялото, за което спомага тази хранителна добавка.

Nutrytec LipoBurn е с до пет пъти по-бързо действие от други липотропици от този сегмент. Изпълнява важна транспортна функция, като чрез окисление на мазнините, транспортира  мастните киселини с дълга верига през митохондриалната мембрана, за да се подобри производство на енергия. Това е добре за кръвообращението и за лечението на висок холестерол и триглицериди.

ДозировкаПриемайте 4-8 капсули на ден, разпределени във времето между сутрешната закуска и половин час преди следобедната тренировка.

Опаковка: 120 капс.

Производител: Nutrytec (Испания).

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!