0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

SAN FIERCE DOMINATION 40serv. 0.718g

ИЗДРЪЖЛИВОСТ - НЕПОДПРАВЕНА СИЛА - МОЩНА ЕНЕРГИЯ

102.00 лв.
Цена с VIP карта: 89.76 лв.

ИЗДРЪЖЛИВОСТ - НЕПОДПРАВЕНА СИЛА - МОЩНА ЕНЕРГИЯ

Изключителните резултати от фитнес залата — с всички сили — стигат до порочна тренировъчна интензивност, нечувано разширение на клетките и оптимално възстановяване.

San Fierce Domination научно създаден за тези, които желаят да имат място в кръга на победителите.

Всеки спортист по света познава желанието да достигне най-високото ниво. Целта им е да победят. Също толкова важно е колкото и дишането. Те се виждат на трибуната на победителите. Печалбата представлява нещо различно за всеки от нас. За някои това е ново постижение във фитнес залата или ново ниво на интензивност в тренировките. За други това е пресичането на линията първи, победата над значителен съперник, звука от ликуващата тълпа или приемането на трофея.

За да стигнете до там, трябва да заложите всичко, всеки ден тренировки. Всяка интензивност кара мускула да расте и да става по-силен. За да може тренировките Ви да са продуктивни и без напредъкът да спира, трябва да стимулирате растежа с висока интензивност, докато в същото време си гарантирате бързо и напълно възстановяване. В противен случай ще свършите с купчината спортисти, които могат само да си мечтаят, надяват и гледат как другите ги задминават. Не бъдете от тези спортисти.

San Fierce Domination е разработен, да води до феноменални резултати от фитнес залата.

Вдигане на повече тежести.

Първо: San Fierce Domination стимулира издръжливостта на клетъчно ниво и подпомага нивата на сила преди тренировка, така че да можете да вдигате повече тежести и да тренирате с върхова интензивност.

Второ: San Fierce Domination стимулира наситени с кръв мускулни помпи, които стратегически да помагат на волюмизирането на миофибриларната плазма , за да разтегнете мускулната лента…настройвайки се за мускулен растеж, стабилен като скала.

Трето: захранващата технология на Fierce Domination, стимулиращата представянето, помага постигането на възстановяване от висша класа. Развиването на мускулен размер и сила зависят от способността ви напълно да се възстановявате и да се подобрявате от тренировка на тренировка. Най-краткият път до постигането на вашите цели. Бъдете спокойни, Fierce Domination съдържа всичко, необходимо на едно гладно мускулесто тяло, че дори повече...

Сега всичко зависи от вас. Нека този ден бъде значим. Нека това решение е ключово. Стъпете на подиума на победителите с Fierce Domination. Съвсем сериозно отнесете играта си на следващото ниво, грабнете своята доза Fierce Domination още сега!

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!