0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

SAN PLATINUM WHEY 5lb. 2.240kg.

Качвайте чисто...отървете се от мазнините!!!100% PurePlatinumWheyе специално създаден за активни спортисти, който

162.00 лв.
Цена с VIP карта: 142.56 лв.

Качвайте чисто...отървете се от мазнините!!!
Един продукт, за чието качество ние от BodyForm можем гарантираме, защото правим собствен внос.

100% PurePlatinumWheyе специално създаден за активни спортисти, който се нуждаят от повече анаболни вещества, които да поддържат една изключително висока активност.

Ако целта ви е да натрупате сила и маса, тогава задължително трябва да добавите 100% Pure Platinum Wheyкъм вашата спортна диета.

100% Pure Platinum Whey е разработен да се бори със следтенировачните катаболни процеси, като бързо се абсорбира в кръвообъщението и по този начин съдейства за появата на динамични анаболни процеси, които могат да продължат до 4 часа.

Независимо клинично изследване разкрива истинските качества на 100% Pure Platinum Whey.
В края на изследването се установява, че групата от хора употребили 100% Pure Platinum Wheyса качили 3.2 кг чиста мускулна маса, като успоредно с това са стопили и телесни мазнини.

При другата група, употребила 5 различни протеина, не се забелязват почти никакви промени с изключение на леко подобрен метаболизъм и нищожно покачване на масата.

Протеиновата смес, която можете да откриете в 100% Pure Platinum Wheyе тествана срещу много други протеинови добавки. В проучването са били включени 25 човека, които активно се занимават се с фитнес и бодибилдинг, като едната група е приемала 100% Pure Platinum Whey, а другата 5 различни протеина . Те са били оценявани по 3 основни показателя: сила, маса и нива на телесни мазнини.

Производител: SAN Nutrition USA
Вносител: BodyForm 

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!