0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

SCITEC Oat N Whey 1x92g

SCITEC Oat and Whey съдържа овес и висококачествен суроватъчен протеин.

3.16 лв.
Цена с VIP карта: 2.78 лв.

SCITEC Oat N Whey 1x92g

 

SCITEC Oat and Whey съдържа овес и висококачествен суроватъчен протеин. Това е хранителна добавка за онези часове от деня, в които нямаш възможност да осигуриш качествен източник на протеин и въглехидрати на организма си.

Предимства:

Качествен суроватъчен протеин

Фино смляно овесено брашно

Насърчава изграждането на мускулна маса

Дава тонус и енергия

Отлично усвояване

Не съдържа аспартам

 

Неправилното хранене или пропускането на хранене са едни от най-лошите неща, които можеш да си причиниш, особено, ако си активен спортист. Oat and Whey е идеалната добавка в тези случаи. Формулата съдържа висококачествен ултрафилтриран суроватъчен протеин и бавноусвоими, с нисък гликемичен индекс въглехидрати от фино смлени овесени ядки.

 

Овесът е добре познат източник на хранителни вещества, включително витамин B и минерали. Овесеното брашно е изключително богато на протеин и влакна. Суроватъчният протеин в състава на Oat and Whey е един от най-ефективните азотни източници. Благодарение на него се създава богата на азот среда, нужна на мускулите за протеиновия синтез.

 

Oat and Whey е добавка, подходяща, както за диети с цел покачване на чиста мускулна маса, така и за такива с цел изгаряне на излишните мазнини. Тонизира тялото и осигурява енергия на организма. А най-хубавото е, че е удобен и компактен в пакетчета от 92 гр. и има превъзходен вкус - на шоколад, ванилия и ягода, по избор. Съдържа таурин.

 

Препоръчителен дневен прием: Приемайте 1 пакетче, разтворено в 400 мл вода или мляко. Oat and Whey може да се консумира и като каша, с по-малко течност.

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!