0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

SYNTRAX Trophix 5.0lb./ 2.268kg.

Trophix™ комбинира четири различни протеинови източника (казеин, яйчен албумин, суроватков протеин и глутаминови пептиди) в един разнообразен продукт.

93.00 лв.
Цена с VIP карта: 81.84 лв.

Trophix™ комбинира четири различни протеинови източника (казеин, яйчен албумин, суроватков протеин и глутаминови пептиди) в един разнообразен продукт. Казеинът, най-големият протеинов източник на Trophix™, е бавнодействащ протеин, който се абсорбира в тялото за продължителен период от време. Това не само дава на тялото продължителен източник на аминокиселини, но и създава дълготрайно усещане за заситеност.

 

Уникалният състав на Trophix™ е допълнен от суроватков протеин, яйчен албумин и глутаминови пептиди. Суроватката е бързодействащ протеинов източник, който поддържа имунната система и дава на тялото тъканно изграждащ заряд аминокиселини. Яйченият албумин е всеобхватен, средно-разпръскващ се протеин, който идеално подпомага растежа и поддържането на безмастната мускулна тъкан с отличен аминокиселинен профил и изобилие от фактори на растежа. И накрая, глутаминовите пептиди са протеинов източник, ненадминат в способността си да предоставя биодостъпен глутамин, един от най-важните изграждащи блока в човешкото тяло. Предоставяйки уникалните предимства на тези различни протеини, Trophix™ със сигурност е перфектната протеинова пудра за поддържане както на краткосрочни, така и на дългосрочни здравословно състояние и възстановяване.

 

Както е при всички продукти на Syntrax®, Trophix™ използва само най-висококачествените протеинови източници и овкусяващи агенти. Тези съставки може и да са по-скъпи от използваните в другите протеинови прахове, но те имат превъзходен вкус, гарантират незабавна разтворимост и запазват всичките си здравословни предимства. С Trophix™ никога повече няма да ви се наложи да поглъщате ужасните на вкус, пълни с бучки протеинови шейкове.

 

ФАКТИТЕ

 

1. Какво е Trophix™?

Trophix™ е ултра дълготрайна, висококачествена протеинова смесица.

 

2. Какво прави Trophix™ с по-високо качество от конкуренцията?

Trophix™ съдържа комбинация от четири различни протеина: мицеларен казеин, суроватков протеин, глутаминови пептиди и яйчен албумин (яйчен бял протеин). Всеки протеин, използван в Trophix™ е от най-високото качество, което е възможно.

 

3. Защо смес от различни протеини вместо само един протеин?

Наистина, има различни висококачествени протеинови източника, като яйцето, казеина и суроватката; въпреки това, никой от тях не е идеален във всяко едно отношение. Всички тези протеинови източници са еднакви що се отнася до цялостното здравословно състояние и растеж на безмастната телесна тъкан, но всеки има своите специфични физиологически предимства и недостатъци. Например, яйченият протеин се смята за златен стандарт на протеиновите източници. Не само че перфектно стимулира растежа и поддържането на безмастната тъкан, но и съдържа фактори на растежа и микронутриенти. Единственият недостатък е, че е много скъп. Суроватковият протеин е най-бързо преработваният протеинов източник и има превъзходни имуностимулиращи свойства. Казеинът, от своя страна, е най-бавно преработваният протеинов източник, което го прави ненадминат за зареждане на мускулната тъкан с аминокиселини за продължителен период от време и предоставяне на усещане за заситеност и пълнота. Като допълнително предимство, Trophix™ съдържа глутаминови пептиди. Въпреки че не са всеобхватно благоприятни като яйцето, казеина и суроватката, глутаминовите пептиди са най-добрият източник на биодостъпен глутамин, един от най-важните изграждащи блокове в човешкото тяло. Затова, въпреки че приемането на един протеинов източник има много предимства, в края на краищата най-добрият курс на действие е приемането на няколко висококачествени протеинови източника с цел минимизиране на слабостите и максимизиране на предимствата на всеки протеин.

 

4. По какъв начин Trophix™ е по-различен от Matrix®?

Въпреки че Trophix™ и Matrix® използват същите видове висококачествени протеини, съотношенията на протеиновите във всеки един от тях са различни. Всеки продукт е идеален за употреба по всяко време, но предлага различни предимства за хората с различни нужди. Matrix® е предимно суроватков протеин, докато Trophix™ е предимно мицеларен казеин. В резултат на това, ж е чудесен за хора, които искат да наблегнат на продължително освобождаващите се благоприятни ефекти на казеина, като дългосрочната достъпност на аминокиселини и продължителното чувство за заситеност и пълнота без да се жертват кратко- и дългосрочните облаги на всеобхватната протеинова смес. Matrix®, от друга страна, е идеален за тези, които желаят да се концентрират върху ефектите за по-бързо възстановяване и имуностимулиране на суроватката, докато все пак получават резултати от яйчения албумин и мицеларния казеин.

 

5. Кое е най-доброто време за прием на Trophix™?

Тъй като съдържа протеини, които се преработват както бързо, така и бавно, Trophix™ е идеалният протеинов източник за всяко време от деня. Някои хора биха приемали бързодействащ протеинов източник, като суроватковия протеин, след тренировка и бавнодействащ протетинов източник, като казеина, преди лягане. И понеже Matrix® съдържа бавно- (казеин), средно- (яйчени) и бързодействащи (суроватка) протеини, той е идеален за всяка една ситуация. Притежава способността бързо да атакува безмастната телесна маса с аминокиселини, както и да снабдява тялото със същите тези нутриенти за продължителен период от време.

 

6. Trophix™ най-добрият протеин ли е за хората с медицински състояние, като например бариатричните хирургични пациенти?

Да! Аминокиселинният профил на Trophix™ е най-добрият сред всички протеини на пазара. И тъй като доставя уникалните предимства на четири различни протеинови източника, той предлага най-добрата възможност за увеличаване на цялостното здравословно и физическо състояние… от оптимизирането на безмастната телесна маса и мастни нива до поддържане на идеално антиоксидантно състояние за правилното функциониране на бъбреците и имунната система.  И накрая, тъй като Trophix™ е предимно казеин, той дава дългосрочното усещане за заситеност и пълнота, което го прави изключително подходящ за бариатрични пациенти или всеки, който се нуждае от намаляване на калориите, мазнините или похапването като цяло.

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!