0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

USP Labs Jack3d 250g

USP LABS Jack3d Advanced Formula 250g  Вземи максимума от всяка тренировка!

69.99 лв.
Цена с VIP карта: 61.59 лв.

USP LABS Jack3d Advanced Formula 250g

 Изцеди до максимум от тренировката си.

Jack3d ® Advanced е невероятен пред-тренировъчен азотен бустер, който увеличава концентрацията, интензитета и ефективността от тренировките, без излишни филъри.

 Искате продукт, който да подпомага  изграждането на мускулна маса, да увеличава енергията, силата и издръжливостта, да намалява умората и да подпомага изгарянето на мазнини – това е вашият продукт!

Jack3d ® Advanced - Бъдещето в добавките!

 Последователната научноизследователска и развойна дейност доведе до откриването на прецизна комбинация от съвременни, супер качествени съставки, с името Jack3d ® Advanced.

 Екипът на USP LABS се труди както в лабораторията, така и във фитнеса, за да ти даде точно това, от което имаш нужда, за да постигнеш най-добрите резултати от всяка тренировка.

 Jack3d ® Advanced е добавка с революционен хранителен профил: Аргинин Алфа-кетоглутарат, Креатин монохидрат, Бета аланин (CarnoSyn ®), кофеин и екстракт от Schisandra Chinensis. Не съдържа малтодекстрин и захари!

 Jack3d ® Advanced е много добре усвоим и използва няколко биологични пътеки. Голяма част от тях са насочени към производството на енергия чрез изгаряне на мазнини.

 Можем да разделим съставките на три групи: енергийни бустери, компоненти за изграждане на мускулна маса и напомпващи агенти.

 ·         Високоенергиен комплекс с мощни съставки, които насърчават производството на енергия и интензивно стимулират организма:

 Екстракт от Йохимбе, стандартизиран до пълен спектър от алкалоиди, които спомагат за увеличаване на енергията и изгарянето на мазнините. Този нов екстракт има свойствата да увеличава мускулната контракция, интензивно да стимулира CNS и да намалява умората.

 Norcoclaurine HCl, известен също като хигенамин, е съставка, която насърчава освобождаването на енергия чрез изгаране на мазнини, като стимулира бета 2-адренорецепторите. Това води до подобряване на производителността по време на тренировка. Norcoclaurine има потенциални съдоразширяващи свойства и подобрява кръвоснабдяването на мускулната тъкан. Това осигурява оптимален приток на кислород и хранителни вещества в мускулите и съответно оптимален мускулен растеж, по-малко умора и отстраняване на метаболитните отпадъци от мускулите.

 Екстракт от Swertia chirayita, нова съставка в продуктовата линия USP LABS, която доказано стимулира централната нервна система.

Кофеинът е мощна съставка, която в правилното съотношение увеличава производителността и силата, стимулира мускулните контракции и наламява напрежението като насърчава централната нервна система.

 ·         Взривяваща нитратна формула

 Изключителна формула, която подпомага сърдечно-съдовата система и стимулира произвеждането на повече азотен оксид. Това съединение е малка молекула със съдоразширяващо действие, която оптимизира кръвния поток и доставянето на хранителни вещества в мускулите. Това води до повишаване на силата и обема.

 Аргинин Нитрат

Най-популярната съставка за повишаване на производството на азотен оксид в тялото и предизвиква т.нар. „напомпване“.

Подобрената формула на Jack3d ® Advanced включва аргинин нитрат вместо обикновен аргинин за още по-високи нива на азотен оксид. В резултат, продуктът увеличава силата, разширява кръвоносните съдове и намалява разхода на кислород в мускулите.

 Екстракт от Pinus pinaster

Екстрактът действа като азотен бустер, като подпомага превръщането на нитрити в азотен оксид и е брилянтно допълнение към тази формула.

 Витамин С увеличава свойствата на азотния оксид, подобрява неговото въздействие върху кръвоносните съдове и подпомага ефекта на аргинин нитрат.

·         Професионална креатинова формула

Креатин е една от най-популярните добавки за изграждане на мускулна маса, увеличаване на силата и повишаване на тонуса. Той стимулира производство на ATP енергия и намалява умората.

Jack3d ® Advanced съдържа най-чистата, суха форма на креатин. Това означава, че водата се отстранява от креатин на прах, оставяйки 100% креатин.

 Бета-аланин

Бета-аланин е прекурсор на карнозин. Повишаването на нивата на карнозин подпомага мускулните контракции, намалява умората и увеличава силата и издръжливостта.

Ние от BVD горещо ви препоръчваме този продукт.

 Препоръчителен дневен прием:

Смесете 1 супер концентрирана супена лъжица (5 гр) със 120 мл студена вода и консумирайте 30-45 минути преди силова тренировка. Ако е необходимо, може постепенно да  увеличите дозата с половин лъжичка (2,5 грама).

 

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!