0886741026 Раб. време: 10:00 - 20:00 ч. facebook.com/bvdhranitelnidobavki bvd.bg Блог

USP Labs OxyElite Pro 90caps.

  OxyELITE Prо е тук, не за да ви помогне да отслабнете, а да подчертаете мускулите на корема си на 100%!

100.00 лв.
Цена с VIP карта: 88.00 лв.
Предлагаме ви фет бърнър, който може да се опише с две думи: „SUPER Thermo”.

OxyELITE Prо е тук, не за да ви помогне да отслабнете, а да подчертаете мускулите на корема си на 100%!
Паласки, любовни дръжки или както искате ги наричайте, но това е един ненужен, грозен придатък към нашите тела и за нещастие е последната зона, от която изчистване мазнините и първата в която качваме мазнини.

Почти няма хранителна добавка, която да акцентира точно върху тези зони, които, за жалост си остават такива доживот.
В крайна сметка, защо се получава така? Телесната ви мазнина е заложник! Всичко се дължи на рецептор Alpha-2 и ако целта ви е да свалите килограми, това е вашият най-голям враг. Ако Alpha-2 рецепторът иска от вас да складирате мазнини, вие ще го направите и то на възможно най-лошите места.Alpha-2 рецепторът е отговорен за възпрепятстването на разлагането на мазнините, което означава, че позволява на организма да складира мазнина и пречи на изгарянето й. С други думи Alpha-2 рецепторът държи мазнините като заложници и не ги пуска. Когато се активира той не позволява на определени зони да изгарят мазнини, а ги складира, като мечка готвеща се за зимен сън.

OxyELITE Pro OLD е S.W.A.T. (отряд за бързо реагиране). 
Имаме пълна термогенеза  чрез използване на съединението "lineup... Rauwolfia Canescens (Rauwolscine)" , което спомага за намаляване на ефективността на Alpha-2 рецепторите можем да използваме това предимство за изгаряне на мазнините бързо и ефективно!
То е свързано с Йохимбин - съединение, което често се включва в различни формули за изгаряне на мазнините заради способността му да неутрализира Alpha 2-adrenoceptors, позволявайки на мазнините сами по себе си да изгарят.
Тук проблемът е следният: Докато неутрализирането на Alpha 2-adrenoceptors е голямо Йохимбин за съжаление, прави същото за Alpha 1-adrenoceptors - и това може действително да попречи на изгарянето на мазнини. Така че, от една страна докато Йохимбина стимулира изгарянето на мазнини като неутрализира Alpha 2-adrenoceptors, той също така може и да намали изгарянето на мазнини чрез неутрализирането на Alpha 1-adrenoceptors ... Крайният резултат е само посредствен или малък ефект при загуба на мазнини или изобщо липса на видима загуба на мазнини, което е доказано в литературата за добавяне на Йохимбин. Rauwolscine от друга страна е също толкова силен в неутрализирането на Alpha 2-adrenoceptors като Йохимбин, но е 50 пъти по-слаб от Alpha 1-adrenoceptors, като го прави много по-малко способен да намали изгарянето на мазнини, чрез подтискане на дейността на Alpha 1-adrenoceptors в сравнение с Йохимбин. Rauwolscine явно е по-добрият избор. На последно място, пазете се от тези продукти, които съдържат хидроксилирани производни на Йохимбин (например, 10-OH-Йохимбин и 11-OH-Йохимбин). Те могат да изглеждат по различен начин, но истината е, че те не са по-ефективни от Йохимбин. Това е просто маркетингов трик за пускане на пазара, предназначен да заблуди потребителит да вярват, че получават нещо наистина уникално и по-ефективно. Bauhinia purpurea L (Leaf & Pod [standardized for Bauhiniastatins 1-4])

Хормоните на щитовидната жлеза играят важна роля в метаболизма и техните нива могат да доведат до значително повишаване на разходите на енергия. Друга причина в подкрепа на хормоните на щитовидната жлеза, е фактът, че те синтезират или увеличават ефекта от изгарянето на мазнини на мастните клетки. Bacopa monnieri (Leaf) Това растение също се появява в животински модел като естествена подкрепа на щитовидната жлеза. В този случай, растителният екстракт е предложен в подкрепа на нивата на Т4 (23). Тъй като не е имало увеличение на T3 обаче авторите предположили, че растителният екстракт директно стимулира освобождаването на T4 от щитовидната жлеза, за разлика от Purpurea Bauhinia, която подкрепя превръщането на T4 на Т3. Чрез комбиниране на два растителни екстракта, целта е да се създаде ситуация, при която тялото ви ще освободи повече T4, като това излишество се превърне в по-активен Т3. Това е наистина "най-доброто от двата свята" и крайният резултат е потенциално увеличение на енергийните разходи и намалява мазнините. Cirsium Oligophyllum (Whole Plant Extract) Използване на това растение се основава на изследвания над животни, като в сравнение с контролна група, екстрактът е в състояние да намали покачването на телесно тегло и мастната тъкан. Друга прилика, която екстракта Oligophyllum Cirsium има с Beta Adrenoceptor Agonists е, че работи в синхрон с кофеин, произвеждащ по-мощен lipolytic ефект, който далеч надхвърля ефекта, когато се използва сам по себе си. Всъщност действието на кофеина и Cirsium Oligophyllum е почти 10 пъти по-голямо от това на Cirsium Oligophyllum. Caffeine Кофеинът често се споменава заради способността му да намали разхода на енергия, като същевременно увеличи липолизата и окислението на липидите. В допълнение, следва да се отбележи способността му да увеличи чувството на енергия, бодрост, концентрация и еуфория. Всеки разработчик на сродни продукти “хвърля” кофеин в неговата формула, но много малко хора знаят защо. Като оставим настрана ползите, които придава кофеинa, той може да предостави синергични ефекти, когато се комбинира с други съставки в OxyELITE Pro ™ ...По-специално кофеинa, който сме включили.

Начин на употреба:
Да се приема по следния начин : 1-2 капсули сутрин на празен стомах преди закуска. Да се приема по индивидуална преценка допълнителна капсула или две 6 до 8 часа по - късно на празен стомах. Заради изключителната мощ на продукта, започенете с една капсула сутрин и една следобед. Да не се използва продукта за повече от 8 седмици, последван с 4 седмична почивка. Да не се приемат повече от ЧЕТИРИ капсули за 24 часа. Ние от BVD&BodyForm дори ви препоръчваме да не превишавате 2-3 ДВЕ - ТРИ капсули дневно ако ползвате старата версия на продуката. При новата максимума на прием е 4 капсули.
Препоръчителна е един ден почивка всяка седмица от продукта поради мощните съставки, изграждащи го.


 Желаем ви успех.
 BVD&BodyForm

Абонирайте се за нашите специални промо кодове!

Намаления до -30% и скрити оферти!